ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΟΥ

Δεν πουλάμε συσκευασίες, χτίζουμε συσκευασίες και σχέσεις

Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι η συσκευασία σας. Ανάλογα με τις λειτουργικές απαιτήσεις, προσφέρουμε διάφορες συσκευασίες οι οποίες εξυπηρετούν ποικίλους τομείς της αγοράς.

Λειτουργούμε με σεβασμό τηρώντας τις ισχύουσες προδιαγραφές για την καταλληλότητα των συσκευασιών μας.

Ακούμε ώστε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας βάσει των προσδοκιών σας ώστε να βελτιωνόμαστε διατηρώντας ζωντανό το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μας, εκείνο της οργανικής σχέσης μεταξύ συναδέλφων, συνεργατών και πελατών έχοντας σαν κοινό στόχο την κάλυψη του τελικού καταναλωτή.

Οι πελάτες μας είναι το κέντρο των εργασιών μας αναπτύσσοντας υγιείς επαγγελματικές σχέσεις με χαρακτηριστικά φιλίας.

Η αναζήτηση της έκπληξης είναι η διαφοροποίηση μας στην αγορά. Ανοίγουμε τον δρόμο ακολουθώντας τις πρωτόγνωρες ταχύτητες της τεχνολογίας και απαντάμε στον αιφνιδιασμό με και καινοτομία, πρωτοποριακές ιδέες και τεχνικές συσκευασίας προσθέτοντας αξία στα προϊόντα των πελατών μας.

Αν η ερώτηση είναι «τι θα κάνουμε για να διαφέρουμε κι εμείς και οι πελάτες μας στην αγορά;», η απάντηση είναι η εντατικοποίηση των εργασιών μας γύρω από την αναζήτηση της έκπληξης. Ο κόσμος αλλάζει με πρωτόγνωρες ταχύτητες και στην αυξανόμενη ζήτηση για αιφνιδιασμό, απαντάμε με πρωτοτυπία, καινοτομίες και πρωτοποριακές ιδέες & τεχνικές.

Η συσκευασία σας δεν είναι ένα απλό περιτύλιγμα αλλά είναι μια υπόσχεση Ποιότητας. Μια καλή συσκευασία αξίζει σε ένα εξαιρετικό προϊόν και είναι το σημαντικότερο όχημα-εργαλείο προς το χτίσιμο ενός πετυχημένου Brand.

Σίγουρα κάτι κάνουμε καλά και είμαστε περήφανοι που διατηρούμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές σχέσεις με πολλές από τις μεγαλύτερες Κυπριακές, Ελληνικές αλλά και Πολυεθνικές εταιρίες.

Στα παραδείγματα που παρουσιάζονται στην επισκόπηση των προϊόντων μας αποτελούν μόνο ένα μέρος της συνολικής προσφοράς μας προς τους πελάτες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, προκειμένου να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες όσον αφορά τις συσκευασίες σας.

Ελάτε σήμερα σε επικοινωνία μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις συσκευασίας και προώθησης που έχετε στο μυαλό σας. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε για εσάς και την συσκευασία σας.