Ποιοι ειμαστε

Από το 1982 ηγούμαστε στην Έντυπη Επικοινωνία παρέχοντας καινοτόμες λύσεις στη διακίνηση και διασφάλιση των δεδομένων σας.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, το 2015 αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε στις δραστηριότητες μας την Διεύθυνση Προϊόντων Συσκευασίας, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
 

Ξεχωριζουμε

  • Γιατί αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες.
  • Γιατί σχεδιάζουμε και παρέχουμε λύσεις Έντυπης Επικοινωνίας και Συσκευασίας έχοντας επενδύσει σε εξοπλισμό νέας γενιάς και εξαιρετικές συνεργασίες.
  • Γιατί επενδύουμε στη διαρκή βελτίωση του προσωπικού μας.
  • Γιατί όλοι οι συνεργαζόμενοι οίκοι και οι αντιπροσωπίες μας, πληρούν όλους τους κανόνες παραγωγής, υγιεινής και ασφάλειας της βιομηχανίας κατέχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
  • Γιατί μας διακρίνει η αυστηρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, τις συνθήκες αποθήκευσης και της ασφαλούς διακίνησης.
  • Γιατί σας συμβουλεύουμε. Είμαστε η εταιρική σας προέκταση μέσω της εμπιστοσύνης σας.

Η Επιτυχια σας ειναι το Οξυγονο μας

Beyond Packaging Ψάχνοντας τους κρυμμένους πρωταθλητές

Συσκευασία – Μια ιστορία επιτυχίας

Η συσκευασία προσδιορίζεται μέσα από μια ιστορική διαδρομή επιτυχίας. Είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για τρόφιμα, φάρμακα ή ηλεκτρικά είδη. Χωρίς συσκευασία, τα περισσότερα από αυτά θα καταστραφούν ή στην καλύτερη περίπτωση θα χαλάσουν πολύ πριν φτάσουν σε εμάς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα απλά χρησιμοποιώντας περισσότερες συσκευασίες και επίσης δεν σημαίνει ότι κάθε είδος συσκευασίας είναι απαραιτήτως εξαιρετικά κατασκευασμένο και χρήσιμο. Αλλά δείχνει ότι δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την συσκευασία. Και δείχνει επίσης πόσο ουσιαστικά συναρπαστικό είναι το θέμα συσκευασία.

Στο παραδοσιακό οικογενειακό επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου υπάρχουν πολλοί κρυμμένοι πρωταθλητές που καθημερινά αναρτώνται στον πίνακα επιτυχιών μέσω της συσκευασίας τους.

Εμείς γράφουμε αυτή την ιστορία μαζί σας.